De VideoJuf website, het videoplatform en de webshop zijn momenteel in opbouw. We starten schooljaar 2020-2021. Schrijf je nu vast in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Wat is Videojuf? 21st Century leren? Socialmedia? Thema video's?

VideoJuf is een online videoplatform voorzien van de leukste educatieve thema’s en onderwerpen voor het basisonderwijs. Deze video’s zijn stuk voor stuk een welkome aanvulling op je bestaande les.

Abonneer je nu gratis

Instagram

Voor ieder onderwerp of thema vindt je op Instagram bijna dagelijks een leuk educatief weetje, speciale dag of vraag. Houd onze Instagrampagina ook in de gaten om ieder weekend de leukste kinderkreten van die week te lezen.

Facebook

Check onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven wanneer en welke nieuwe onderwerpen of thema's online komen. Heb je zelf een leuk onderwerp of suggestie laat dan een berichtje achter op onze pagina.

Pinterest

Wie gebruikt het niet om voor zijn les leuke ideeën op te doen. Check onze Pinterest borden en wellicht vind je het onderwerp waar je naar zoekt.

YouTube

Voor ieder onderwerp of thema uploaden we wekelijks een leuke, educatieve video. Houd onze social media kanalen in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hoe werkt het?

Tegen een klein bedrag per maand abonneer je je op ons videoplatform waarin je toegang krijgt tot alle leuke en educatieve video’s
In de database vind je, onze eigen VideoJuf video en een selectie van geselecteerde YouTube video’s die uitermate geschiktzijn voor het basis onderwijs.

Kies je VideoJuf abonnement

You will be charged for the plan after the admin approves your vendor account

Gratis Proefperiode

0
Pen Maand
  • Selectie VideoJuf
  • Selectie YouTube
  •  

Online Video

6
Per Maand
  • Selectie VideoJuf
  • Alle YouTube
  • Social sharing
Popular

VideoJuf

12
Per Maand
  • Alle VideoJuf
  • Alle YouTube
  • Social sharing

Wie zijn wij

 

Samen hebben we als doel het basisonderwijs in Nederland en België te verrijken en ondersteunen met vrolijke, educatieve video’s en informatie op diverse social media. Deze informatieve onderwerpen en thema’s zijn te gebruiken naast je bestaande lesmateriaal.

 

Met VideoJuf maken de kinderen op een speelse manier kennis met YouTube, Instagram, Facebook & Twitter.

Cindy Maas

Videojuf

Cindy heeft al ruim 20 jaar ervaring in het basisonderwijs. Ze weet precies welke onderwerpen en thema’s aansluiten bij de belevingswereld en ontwikkeling van kinderen van 4 tot 8 jaar. Cindy is ervan overtuigd dat kinderen zich het best ontwikkelen in een rijke speel/leeromgeving.

Rémon Legué

Graphic Designer

Remon heeft al ruim 25 jaar ervaring in contentmarketing en visuele media. In deze samenleving waar kinderen steeds meer worden geconfronteerd met nieuwe media is hij ervan overtuigd dat een platform als VideoJuf bijdraagt aan de 21ste eeuwse vaardigheden van de nieuwe generatie.


Check onze seizoensaanbiedingen of neem een kijkje in de VideoJuf shop


VideoJuf Nieuwsbrief

Wekelijks brengen wij een leuke, kleurrijke, maar ook super informatieve nieuwsbrief uit. Hiermee hebben we als doel het basisonderwijs in Nederland en België te verrijken en ondersteunen met vrolijke, educatieve content die je kunt gebruiken naast je bestaande lesmateriaal.

Met de VideoJuf Nieuwsbrief informeren we je als eerste wanneer er een nieuw onderwerp online komt. We benoemen de highlights van die week, voor het geval je onze social media kanalen die week niet hebt gevolgd. Alle content is uitermate geschikt voor kinderen en leuk om in de klas te behandelen.

karakters